SOUK 2014

Op 1 en 2 mei 2014 vindt in Het Koninklijk Concertgebouw een nieuwe editie van SOUK – Dutch Arabic Music & Dance plaats! Symfonieorkest Holland Symfonia deelt het podium met Arabische musici, jazzpianist Michiel Borstlap en solisten van Het Nationale Ballet. Ster van SOUK 2014 is de grootse Libanese zangeres Carole Samaha.

Dansfeest met FNAÏRE
Na het concertgedeelte gaan de stoelen uit de zaal en gaat de avond over in een feest tot na middernacht. Hier voeren de populaire Marokkaanse hiphoppers van FNAÏRE de boventoon. De foyers van Het Concertgebouw worden omgebouwd tot een Arabische markt (souk) met muziek, dans, poëzie en veel andere optredens. Laat je betoveren door de bruisende samensmelting van Arabische en westerse sferen.

Dit bijzondere evenement wordt mede ondersteund door Stichting Kleyn.

Klik op Souk om naar een filmpje te gaan welke een impressie geeft van het evenement.

Meer informatie over het evenement en voor het bestellen van kaarten gaat u naar: www.souk.nl.